Izvrsna ponuda

Veliki izbor modela fotelja, barskih stolica, stolica, stolova, postolja i stolnih ploča.

Kvalitet & Dizajn

Visoko kvalitetan, lijep i udoban namještaj odličnog dizajna, po povoljnim cijenama.

Oplemenite Vaš objekat

Odaberite svoju kombinaciju iz velikog broja vrsta/boja materijala i boja drveta.

POGLEDAJTE PONUDU
  • Tradicija & iskustvo

  • Profesionalnost & znanje

  • Odgovornost & pouzdanost

  • Tradicija & iskustvo

  • Profesionalnost & znanje

  • Odgovornost & pouzdanost

Chairs and tables on the terrace of a restaurant in the afternoo

+387 65 140 852  POZOVITE ODMAH

UGOSTITELJSKI NAMJEŠTAJ BANJA LUKA

ANDRRA d.o.o. firma osnovana početkom 2007. godine sa sjedištem u Banjaluci. U početku firma je prodavala na ugostiteljski namještaj iz Italije i Indonezije, da bi se svojim ozbiljnim radom i zalaganjem vrlo brzo razvila i proširila svoju ponudu stolica i stolova za kuću, kongresne dvorane, kancelarije te dodatni asortiman za uređenje enterijera. Zahvaljajući uloženom radu i povjerenju kupaca širom Bosne i Hercegovine, firma ANDRRA d.o.o. je postala jedna od vodećih domaćih distributera namještaja za ugostiteljstvo. Tokom godina firma je napredovala i uvodila nove proizvode u svoj asortiman, te je od 2012. godine zajedno sa firmom Bajsik d.o.o. iz Sarajeva postala generalni zastupnik norveških radijatora Nobo za teritoriju BiH. Iste godine otvoren je i salon u Sarajevu na adresi Kolodvorska 12. U pripremi je i novi salon u Beogradu. U 2014. godini napredak se nastavlja, te firma dobija nova zastupništva za firme Dorsal (Italija) i Lapitek (Italija). Ujedno proširujemo područje našeg djelovanja, te zapošljavamo nove mlade ljude koji će Vam pomoći da izaberete najkvalitetnije rješenje za Vaše potrebe – ugostiteljski namještaj Banja Luka.

Chairs and tables on the terrace of a restaurant in the afternoo

ANDRRA d.o.o. firma osnovana početkom 2007. godine sa sjedištem u Banjaluci. U početku firma se orijentisala na uvoz ugostiteljskog namještaja iz Italije i Indonezije, da bi se svojim ozbiljnim radom i zalaganjem vrlo brzo razvila i proširila svoju ponudu stolica i stolova za kuću, kongresne dvorane, kancelarije te dodatni asortiman za uređenje enterijera. Zahvaljajući uloženom radu i povjerenju kupaca širom Bosne i Hercegovine, firma ANDRRA d.o.o. je postala jedna od vodećih domaćih distributera namještaja za ugostiteljstvo. Tokom godina firma je napredovala i uvodila nove proizvode u svoj asortiman, te je od 2012. godine zajedno sa firmom Bajsik d.o.o. iz Sarajeva postala generalni zastupnik norveških radijatora Nobo za teritoriju BiH. Iste godine otvoren je i salon u Sarajevu na adresi Kolodvorska 12. U pripremi je i novi salon u Beogradu. U 2014. godini napredak se nastavlja, te firma dobija nova zastupništva za firme Dorsal (Italija) i Lapitek (Italija). Ujedno proširujemo područje našeg djelovanja, te zapošljavamo nove mlade ljude koji će Vam pomoći da izaberete najkvalitetnije rješenje za Vaše potrebe.

+387 65 140 852

 POZOVITE ODMAH

CENTAR STOLICA

Prvi uspjesi Andrra d.o.o. su neraskidivo povezani sa stvaranje centra stolica sa bogatom ponudom stolica, ali i velikom spremnosti da dezene i materijal prilagodimo potrebama kupca. Našu ponudu gradili smo pažljivo slušajući povratne informacije naših kupaca i prilagodili se različitim potrebama.
S ponosom predstavljamo naše kataloge.

  • KANCELARIJA – KATALOG

  • KUĆA – KATALOG